Juli 2011

bombetrussel!!!!!!!! ik

I dag var det "bombetrussel" på skolen. Mye politi og helikopter fra NBC tydeligvis. Jeg kom meg aldri ut døren for å se. Hver halvtime ringte de fra skolen og sa vi måtte holde oss hjemme og at de holdt på å finne ut av saken. Alle forberedte seg på å få være hjemme fra skolen, og på facebook dukket det opp mye morsomme statuser:Morsomt hvordan vertsfamilien nærmest ikke reagerte på nyheten, haha. Men alle antok med en gang at det ikke var ekte da. Og det var det jo heller ikke. Femte gang skolen ringte, fortalte de at det var trygt og at alle måtte på skolen klokka 10. Jejjjjjjjjjjjjjjjjjippppi. Megan og jeg fikk Cindi til å ringe skolen å si vi hadde dratt på juleshopping på kjøpesenteret når vi fikk høre rykte om at det ikke ble skole, men daaa sa damen fra skolen at vi fikk detention om vi ikke dro tilbake. Ja, verdens beste grunn vi fant på der, men vi følte at hvis vi sa begge var syk var det litt mistenksomt. Føltes bare så latterlig å dra på skolen å ha 15minutters klasser. Men da dro to glade piker på skolen likevel. Kofferten viste seg å være en tom kameraboks, forresten.


Stjal dette bildet fra Facebook og vet ikke egentlig hvem som har tatt det.

Jaja, nok om det. Her er B:

Eller Queen Bee eller Beatrice. Vi har blitt ganske gode venner og hun sover i sengen min hver natt. og hver dag. Hun sitter ved siden av meg at this very moment, faktisk. Hun er ganske tykk. men god. Så sengen min er full a pels... mmm... klarer bare ikke hive henne ut. 

 

ok, sist men ikke minst! Her er hvor skillza jeg har blitt i photoshop:

You are what you eat. Prosjekt fra digital photo-klassen.

masquerade surprise party


I går var jeg på surprise party til Megans bestevenninne! Vel hun er FIRLING, så det var for hun og hennes to søstre. Broren fikk ikke værla.

Søstrene sisters på vei ut døra da vet du ;) (jepp, Cindi har begynt på juledekorasjoner, byttet ut bildene på veggene til julebilder. Crazy tilstander her nå, altså. Og når jeg spør om vi snart er ferdig sier hun bare "It's getting there!")Masker krever litt dramatisk pose.

WIll

ChristopheValentina og Jenn

Bursdagsbarnet og Megan

Random

Jeg hadde det veldig gøy da! Selv om det føltes litt ut som et barneselskap (når vi feiret 19årsdagen deres). Folk begynte å dra hjem til klokka 11 pga curfew..... jeg bare... ække det nå moroa skal begynne da??? Hehe, amerikanere, ass..


downtown black friday

I går var det black friday og jeg og Megan sto opp klokka 5 for å sjåppe. Det var ikke så sykt gode tilbud i de butikkene jeg liker best så gadd ikke kjøpe noe bare for å kjøpe noe heller da vettu. Endte opp med en søt dagbok (på tide, kanskje. kan jo ikke skrive alle secrets her på bloggen) og en "kortstokk" med slangord.. høres lame ut, men det er sykt morsomt altså. Vi kom hjem kanskje klokka 8 og powernappet ganske lenge. SÅ tok vi toget downtown for å se på juletreet, christkindlmarket, Macy's juletre og dekorasjoner i sin 8 etasjers butikk, og spise syyykt god pizza. Aldri smakt noe lignende. Vil beskrive den som en pizzapai, nesten. Chicago er visst kjent for god pizza.

Nå som det har vært thanksgiving vil jeg bare si at jeg er veldig takknemlig for å være her. Hvor mange er det ikke som drømmer om å dra til store byer som New York? Jeg elsket New York, men tror folk glemmer litt at det fins andre byer der ute også. Syns det er ganske sykt å tenke på at 17 år gamle meg snart er lommekjent(næt) i USA's tredje største by! In fact så er det faktisk flere folk i Chicago på daglig basis enn i hele Norge. Det er ikke hver dag man for eksempel ser det står "Broadway" på en buss.. Jeg er heller vandt med "Ålesund sentrum", liksom. Stor takk til mor og far i fedrelandet!

SÅ, her kommer bilder. Christkindlmarket, et slags tysk marked.. skal hit med tyskklassen neste fredag også, faktisk:
Her ser vi inn på live TVsending:

Haha, Cindi ble heelt starstruck. Hun har sett disse karene på nyhetene siden hun gikk på high school.

Vi kaller disse bygningene for the corn buildings, dere kan se hvorfor santjah?

Dette ser jo ut som et av postkortene jeg sendte til Norge, gitt.

tyggisbygget har pønta til jul.hejaa

juletreet til Macy's i 7. etasje.


swagga

sur

Her er et kort fra "kortstokken" jeg kjøpte. Pwnd, står det. så står det definisjon, synonym og setning med bilde bak på.


Ja, Chicago er og forblir gangsterbyen, da..

her sto vi og ventet på våres two minutes of fame på amerikansk TV.Mye kul arkitektur i Chicago. Mye Art Deco, min favorittstil! Ah, tenk å bo i Chicago på 20-tallet...

xc award

Jeg skreiv jo om xc banqueten, men viste aldri hva vi fikk der! Så here u go:


Sånn greie som jeg kan sy på sånn high school jakke som jeg ikke har. Kan vel kjøpe ei på bikbok når jeg kommer hjem;PP

Vi fikk gaver fra juniorene!

skjerf.

treningstrøye.


samlefilm fra sesongen og sjokolaaade som jeg enda ikke har spist.. amerikansk godteri.. skeptisk.

takkefest

Ah, endelig var det tid for thanksgiving! vmor Cindi våknet syk i går så hun kunne ikke være med til vfar Ed's del av familien.. veldig  synd for hun elsker thankgiving (og alle andre holydays. hun er virkelig queen of decorations og de kaller henne Martha Stewart, haha). Det var veldig koslig uansett, da! Under ser dere gaven hun kjøpte til uncle Bob (onkelen til vfar). De har som tradisjon å kjøpe sånne latterlige ting som blinker og lager lyd og beveger seg til han hver thanksgiving, veldig artig fyr. Han var vertfall veldig begeistret for denne, men litt skuffa fordi den verken lagde lyd eller bevegde seg. På matbordet sto fjorårets gave; en kalkun iført julenisseklær som klukket og vugget fram og tilbake med blinkende lys rundt halsen. 
Will og Megan, shærestepar

vfar Ed og bestemor i bakgrunnen, daa

fotbaaall

MMM. vanligvis syns jeg kalkun ofte er tørt, men iiikke denne. namnamnam

barna

dette er kult å ha på seg på high school

1. Alt av uggs eller fake uggs. Helst tøfler. Halvveis på vei fra et klasserom til et annet telte jeg 14 slike tøfler som på bildet over! De har jo ikke noe på  helen engang! Vinterens versjon av slippers, som amerikanerene virkelig elsker å bruke om sommeren. og høsten. og vinteren.

2. Pannebånd alaawwwwwww yeah.

3. Yoga bukser fra Victoria's Secret


Åååh, sykt fint å bruke hver. eneste. dag. Var innom VS her en dag og de hadde til og med Chicago Bears yoga pants. Stilig. (og ellers bruker de gensre osv med "PINK" på. Ofte er genseren alt annet enn nettopp rosa, da.)

3. Tie Dye


Ah, ja. Det har dere vel hørt nok om allerede.

4. Feather extensions


Dette syns jeg faktisk kan se litt kult ut av og til. Men ikke viss de tar en masse unaturlige farger og for mye av det. Burde være samme toner som håret ditt.

 

Jaa, så helst skal du vel ha alle disse tingene på en gang! Neida, selv om et stooort antall kler seg slik hver dag er det faktisk noen som kler seg relativt bra her. Jeg tror det er fordi vi bor så nær Chicago, det meste er ganske up to date- også i tankegangen (når det kommer til ting som homofili, abort, miljø osv). Vennene mine her elsker hipsterstilen, da. (ikkeatdeklersegsåsykthipsterda) De gir stadig vekk komplimenter til folk som har på seg noe de syns er hipster. Det er nok å bare si "omg, that's so hipster!". Tydligvis er jeg veldig hipster. Jeg gir deg full tillatelse til å le.

 

lzlzlzlzlz

hele byen er dekorert for fotballsesongen! vi ble topp4 i staten.


heer jogger jeg sånn ca hver gang jeg jogger.bratte trapper....
Mitt abstrakte maleri (et trappetroll) oppe i venstre hjørne henger ute så alle på skolen får se ;);) selvportrettet mitt også..

kem vil hA bReVhar en litt kjedlig lørdagskveld i statene. men får unna mye kjedlige ting da. som å skrive brev og pakke inn julegaver til dere hjemme. (ops, må sende alt før neste uke om det skal komme frem. Kjære venner: siden jeg har glemt at det snart er jul har jeg heller ikke kjøpt gaver. Dere kan enten nøye dere med et fint kort eller sende meg en melding om hva dere ønsker dere, mye kult i usa skjønner dere. ishe shenér dåkkår)

 

akk nå koser jeg meg med den aller siste norske sjokoladen jeg eier.

bo to the jah

video: et lite stykke amerika

Har filmet mye mindre enn jeg hadde tenkt jeg skulle, men her er en liten video jeg har greid å satt sammen likavæl!

xc banquet

Da er det offisielt. Cross Country er over, og jeg synes det er sååå trist. På mandag var det banquet og vi spiste pizza og kaker, coach sa noen ord om hver enkel, og seniorene fikk gaver fra juniorene! De hadde laget en video med bilder fra sesongen, bestilt lz-løpedrakt(overdel)  og gav oss skjerf og sjokolaade. Beste! Mange gråt og det ble veldig emesjonelt mot slutten, haha. Dette har vært den beste sesongen på lenge (i følge dem) og alle 55 på laget har blitt så sykt knyttet til hverandre! huff. Så nå joiner jeg polar bears-klubben, løping på vinteren, og sikkert track til våren. Jeg har blitt litt hekta, tror jeg. I dag løp jeg en mil alene helt av meg selv! Har aldri skjedd i mitt liv.
Cait og Anna

Anna og... Anna

Cassiiiee (som jeg skal på Bon Iver-konsert med) og meg

Coach Silverman!! Man of Silver. Ah, morsomste mennesket jeg har møtt. Får alltid en god latter på trening! 

Andra, Elizabeth, Angelica og..  du vet. (dette er forresten kafeteriaen på skolen!

IMEA


Lørdag dro jeg på IMEA-konsert (Illinois Music Educators Association) hvor mange av vennene mine, blant annet Megan var å spilte/sang. Det var altså high school elever fra hele distriktet. Tror 700 hadde vært på audition, men bare 200 kom med. Igjen, helt sykt profosjonelt.. skulle ikke trodd det var high school elever! Heller noe ala kringkastingsorkesteret. I programheftet sto navnene til alle som var med og  70% var asiatiske navn, så det forklarer vel saken, haha. Uansett, Megan er utrolig dyktig og ble plukket ut sammen med 7 andre fra koret til å dra til state! (på en måte som da vi dro med cross country) Det vil si at hun er den beste alto-sangeren i hele distriktet, og i dette distriktet er nivået på alt sykt høyt. Jeg er så glad på hennes vegne!

Rumors

Fredag var jeg å så skolens fall play, Rumors, som Megan hadde en av hovudrollene i!
Megan i blå kjole.

Sykt morsomt og sykt proft! Dro like gjerne å så det en gang til på lørdagen, fortsatt like morsomt. Altså.. skulle likt å sett at dramalinja hjemme fikk et så bra sett! Det er til og med laget av elever!!

big city life

På torsdag var jeg downtown med en fin gjeng i anledning Elizabeths 18årsdag. Etter en times lang togtur ned, tok vi turen innom the bean, som man er helt nødt å ta bilde i hver gang vi er der nede. Jeg hadde bare med meg min fine mobil (AH, har en god historie angående den rakkern), så det.og alle var sykt klar for at jeg skulle ta det bildet der.
Etter litt shopping på Forever21 dro vi for å spise. På et sted som jeg har vanskeligheter for å forklare. Dere kan jo se hattene på bildet over (av Janelle og Nina). Man kan si at de som jobbet der hadde en liiiiitt drøy attitude, haha! På min hatt sto det "I give myself hickeys to look popular", men etter han fant ut at jeg var norsk (en historie i seg selv) gav han meg en ny en; "I came all the way from Norway and all i got was this lousy english accent". Hehe.

Så vandrer vi tilbake til togstasjonen og jeg løfter blikket.


Svimmel. Av og til må jeg klype meg selv i armen. Er dette virkelig?


konserttt

Jeg nevnte her for en god stund siden at jeg kanskje skulle på Skrillex-konsert. Vel, det blir ikke no' av.. de jeg skulle dra med bor downtown, så snakker sjeldent med de. Plutselig er konserten allerede neste helg og jeg teeenker at det er utsolgt. Skal på skolens fall play i stedet, da! Som Megan (vsøs) har en av hovedrollene i. Gleder meg til deet, de er veldig flinke og alt er veldig profesjonelt.

Uansett, nå har noen venner invitert meg med på Bon Iver konsert!!!!! Spurte Cindi (vmor) og dagen etter hadde hun bestilt billetter til meg! Haha.. Ganske ok det, da!

 

Staaate

I går satte jeg meg på fanbussen for en fire timers lang tur til Peoria, hvor de beste av de beste fra heele staten skulle springe sesongens siste stevne.Dream team! Vi (eller egentlig guttelaget) hadde laget disse store hodene som vi veivet med fra sidelinjen.

Whiteout. Planen var å kle seg hvitt fra topp til tå.og litt dødtid var det jo. Anna, Janelle, Dana, meg og Megan S (altså ikke hun jeg bor med)

Guttelaget vårt kom på 12 og jentelaget på 18 av.. 25-30 lag? Vet ikke helt, men det er jo ganske ok da.

4. november

Hei!

Åh, jeg har det egentlig veldig fint nå. Elsker å ha en søster igjen! Hverdagene består av mye mer latter enn før.

Uff. Skoledagen i dag var skikkelig rar. Var sykt uheldig med alt. Yoghurten min eksploderte i sekken min :) og jeg begynte å blø neseblod. (når jeg snøyt meg. diggg). og jeg gikk tom for bly i det jeg skulle begynne på mattequizen jeg måtte ta selv om jeg har vært syk sånn tre dager denne uka.. masse masse småting. men jeg greide å le det bort og dagen har egentlig bare vært fin sånn sett. 

Her er litt bilder fra homecoming week jeg skulla posta for lenge siden, da.Rumpeldunk!De hadde en Harry Potter - musikal. Kjempemorsomt!

halloween

Dekorasjonene har vært ute siden begynnelsen av september, men nååååå err det endelig halloween dere.random hus. Dette er helt vanlig og egentlig ganske "mildt" dekorert i forhold til andre hus jeg har sett. Et hus hadde to skjellet/monster-greier på dobbel størrelse av et menneske i hagen sin. kult. Bildet er tatt 1. oktober. Dette er huset jeg bor i nåå:


og på lørdag var jeg på halloween party...haha.... jepp. jeg var kloovn.
Megan var jenta som falt av hesten.maten:


mmm...

Hele festen var egentlig bare merkelig, meen helt ok.

Anna Regine i Chicago 11/12

18, Ålesund

På HIgh School i Illinois skoleåret 11/12.

bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits