Juli 2011

STATE!

På lørdag kom varsity videre til state!! For første gang på 11 år, det er ganske big deal! Vi gråt faktisk av glede.

Fineee.

Og ja, du ser en nisselue bak i der. Tema vi valgte for dette stevnet var jul.Juletre med julegaver til varsity


hahah! søt.nytt hjem

Hei alle! Tror det er paa sin plass aa nevne at jeg har byttet familie(!). Jeg har fortsatt et veldig godt forhold til min gamle familie og kommer til aa ha god kontakt med dem gjennom aaret. Det oppstod noen problemer som verken jeg eller omraade rep.  foelte var paa min plass aa ta del i om man kan si det saann... Jeg er uansett fortsatt veldig glad i dem og kommer til aa moete dem ofte.

Jeg flyttet til min nye familie naa paa soendag og trives veldig! Jeg sendte melding til min venninne Megan da jeg skjoente at jeg ikke kunne bo der lenger, og familien hennes tilbudte seg med en gang aa ta meg inn! Amerikanere, ass. Saa naa har jeg en vertssoester som ogsaa er en av mine beste venner! En annen venn jeg fortalte det til sa ogsaa at jeg kunne komme aa bo hos dem, saa her har de aapne armer og store hjerter.

Min nye familie har ikke wifi enda, men skal skaffe seg det i loepet av uken! Derfor har jeg ikke mine kjaere tre siste bokstaver av alfabetet.

Spoersmaal?

 

pakkeeeeeee

Her om dagen var det julaften
♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Mamma og pappa er ganske ok, egentlig! Ekstra koslig at mamma glemte å kjøpe ostehøvel, så hun tok VÅR ostehøvel som vi har hatt så lenge og som jeg har brukt så mye og la med i pakken rett før hun lukka den. Haha, den skal bli med tilbake også!

Jeg har tatt med litt sjokolade og smågodt på skolen de siste dagene og det er veldig morsomt å se ansiktsuttrykkene til folk i det de smaker! "Oh my GOD!" O__O ellers var det noen som ikke likte lakrisrullene, men asså.. liker man ikke lakris så liker man ikke lakris. Til og med om den er norsk.

På tirsdag lagde jeg norsk taco og det falt i smak. INGEN I USA bruker agurk i tacoen!!! Men ta det rolig, alle vil gjøre det innen jeg har dratt herfra.

sears tower


Amerikas høyeste skyskraper!

homecoming game

Fredag var starten på o'heilage homecoming weekend! En veldig busy dag, men hadde det kjempeartig med herlige mennesker, så!:) Tema for kampen denne kvelden var mye forvirrelser om, noen kledde seg ut i harry potter-style (var jo tross alt det som var homecoming tema..), andre kledde seg "proppy" fordi skolen vi spilte mot visst var en rikmansskole. Jeg.. var litt halvhjerta proppy kan man si. Har så lite klær å velge mellom. Hadde hatt stor bruk for utkledningsposen vi har i kottet hjemme her borte, altså. 
Shannon, Cassie, meg, Janelle og Haley

Joshua og Annika

og Maya

Valentina og Ye

Elizabeth, Andrea og Shannon

Cassiiiee

stemninggg. Og ja, vi vant seff. 16-6.

Du vet.. klassisk utvekslingselev i guess.

Janelle, Haley, Peter og Annapoms


Mye som skjer nå.. har ingen bilder fra dansen på lørdag. vel, annet enn dette

Danielle og meg.. heh. fint.

Selve dansen kunne minne om juleball på ungdomsskolen, men hadde det kjempegøy likevel! Hadde Cross country stevne den dagen og rakk ikke ta bilder med gruppen min og alt det der.. hadde en time på meg å dusje og ordne meg, så rakk spise middag med dem, fyke til dansen også et "afterparty" hvor jeg bokstavlig talt spiste all chipsen de hadde og gikk hjem for å sove.. haha. Koste meg, da:) selv om alt var litt stresss.

Søndag var jeg downtown igjen. Chicago ♥. Tenk at jeg begynner å bli "kjent" i en såpass stor by.. haha, føles litt merkelig at det ikke er så big deal å dra inn dit lenger (vel, litt stas er det da). Uansett, liker byen, men det blåser mye der! Såå det kan være veldig kaldt. Poster bilder osv fra det i morgen eller en annen dag. Starter ikke på skolen før 11.20 i morgen!! Kjemedeilig, og jeg trenger det v-i-r-k-e-l-i-g!

12. oktober

HEI! husker dere min søte 16 dollars-telefon?
Jeg har triste nyheter. Jeg mista den i do før trening på fredag. Det er nesten alltid mørkt inne der vi skifter, så jeg brukte mobilen til å lyse opp når jeg skulle på do da, vettu.. Heheheee.

SÅ i går kjøpte jeg meg ny. Og for å være helt ærlig så ble jeg litt smågal av den forige fordi den hele tiden delte opp meldingene jeg fikk inn i flere meldinger (noe tydeligvis alle tlfer som ikke har sånn conversational messaging gjør her.. IRR) blant annet. Med tanke på familieabonnementet vi har osv kunne jeg ikke velge å vrake i alt mulig, hadde faktisk bare sånn 5 valgmuligheter, så endte opp med denne her fordi den var den eneste med conversational sms.. haha. blant annet, da.


Har nesten dårlig samvittighet for å kjøpe en så "bra" tlf! :( men jeg orker ikke at mobilen skal vibrere i hundre år for hver setning jeg får sendt inn. og det er vel ok å ha noe litt mer up to date, sant... 2011 daah.

oh well. På fredag var det som vanlig pasta partyyyy og masse GOD(faktisk) mat og kaker. mmm. Etter Pasta Party dro jeg og Jenn til skolen for å hjelpe deutsch klub å dekorere skolen for Homecoming!! gøygøygøy. Det er nemlig homecoming week nå, og tema for hele greia er Harry Potter, så hele skolen e dekorert som Galtvort!!!! ENDELIG GÅR JEG PÅ GALTVORT. I går skulle man kle seg ut som noe som hadde med Harry Potter å gjøre (det ble bestemt sent og mange fikk det ikke med seg dessverre, inkl meeg:(). Seniors er Griffing, Juniors er Smygard, Sophomores er Ravnklo og Freshmen er Håsblås. Lærerene hadde på seg svarte kapper (tror det var sånne graduation-kapper) og Dumbledore talte i lunsjen. I taket svever lys (fra tråder, da) og det henger banner(?) fra de forskjellige husene. Harry Potter-musikk blir spilt, og bordene er satt sammen på langs. En fra tyskklassen min som til vanlig har like langt hår som meg, om ikke lenger, dukket opp helt skalla og med en svær, svart kappe. Ble så sykt skremt. Var ikke tvil om hvem han hadde kledd seg ut som, vertfall! Ok, så jeg har prøvd å tatt noen bilder, men dette er før alt var ferdig og det er så sykt mye bra over hele skolen! Og jeg tok bildene med mitt lusne digitalkamera..


ja, her hadde det allerede falt ned.. :( men satt opp igjen nåå

på dass.
 


disse trærna har jeg lagaa. og det er bjørnefjes dere ser. Maskotten vår er jo bjørn.


og ja glemte å stille inn slik at de siste bildene her ble større... men åh, skolen ser så mye kulere ut altså! De har alle detaljer og mange quotes fra feks Rita Slita eller Humlesnurr hengende oppe. Så ja det var fredagen.

Lørdag var det XC stevne som vanlig og det gikk ganske braa. Ble nr 41 av 199.. Sener kjøpte jeg ny mobil som sagt, også dro jeg og vertsfam til en DRIVE THRU - PARK... :) Den var svær da, og jeg og Dayle stoppet og tok bilder.


Verdt å nevne at jeg ikke har rørt noen av dem i photoshop?

Senere på dagen dro jeg til Cassie hvor det var sleep over for alle xc-jenter som meldte seg på som frivillig for Chicago Marathonet dagen etter. Det var vel 20+ det.. Så jeg og fem andre dro etterhvert til ei som heter Megan for å sove istedet så vi slapp alt bråket .. haha. Fikk kanskje 2-3 timer søvn den nattaa.. bussen dro fra skolen klokka 4. Og disse bildene kom i omvendt rekkefølge.. la gå.


Seniors! Fra venstre øverst: Da Som, Dana, Anna, Elizabeth, Megan, Janelle, Andrea, Jenn, meg, Cassie og Olivia helt fremst der. Så der har dere fjes på noen av de jeg snakker om.

The Bean!

Angela, Kylie, Shannon og Lauren.

Zoe, Julia, Becky, Christina, Megan og Jenna på enden.

PUH. så kom jeg hjem og så og si sov/skypet resten av dagen.

Er ikke ferdig enda, nei. På mandag hadde vi fri pga Columbus day, men hadde seff trening da. Jeg og Megan hadde date på Target senere.Se på han der. Jobben hans er å stå i lyskrysset i x antall timer med kostyme og veive med plakat for kostymebutikken sin. Drømmeyrket, eller hva.. Vi dro og kjøpte is, satte oss i parken og jeg glemte tiden...........
Finfin helg :) håper det var litt interessant for dere også nå, daa. Skulle vel ha oppdatert kortere og oftere men HAKKE TID. snx, art history venter.. :)

 

SAVNER DERE.

dress shopping

Nå sist søndag dro jeg til et svært kjøpesenter ca 20. minutter herfra for å finne kjole til Homecoming sammen med Megan og Maya.


Det var ganske gigantisk, men kjoleutvalget var ikke akkurat noe å skryte av, da. Generelt ganske stygge, heldigvis var mine amerikanske venner enige og mente det pleier å være bedre så da er det ve håp for USA og.

Hei Megan!!!!


Hei Maya!!


også har vi meg, daaa


Ja, var litt vanskelig å fokusere på kjoleshopping. Men det ble!
Dette var den første kjolen jeg prøvde.

Jeg la den av, fordi det var ingenting annet jeg overhode kunne tenke meg der.

Og her er den andre og siste kjolen jeg prøvde:

Litt spesiell. Greide ikke bestemme meg om den var kul eller ikke. Endte opp med å kjøpe den faktisk, for jeg MÅTTE jo ha kjole. Etter en time gikk jeg tilbake å bytta og kjøpte den første istede. Glad jeg gjorde det! huff, var frustrerende.. (og ja forresten, kjolene til homecoming er ikke de store prinsessekjolene du ser til prom, skal helst være korteree)

Var alt i alt en veldig koslig dag, og jeg fikk ENDELIG shoppa inn litt nytt.. men skulle gjerne fått gjort mer, måtte jo prioritere kjole først av alt.... Er ikke så veldig entusiastisk over homecoming egentlig, tenker mest at det blir stress, men må jo være positiv, daa. Vi har et XCmeet samme dag og kommer ikke hjem før sent på dagen, så jeg må bare forte meg å ordne meg (hjelp) å dra til "gruppen min" spise mat, ta bilder (om jeg rekker hele den pakka) og dra på dansen som begynner 7. Hele den gruppegreia var stress i seg selv. Mange av vennene mine SKAL ikke på homecoming, og de beste av vennene mine har alle date i sine grupper, og det har ikke jeg så det hadde vært kleint om jeg skulle dra med dem. Og ja, omtrent ALLE dater her! og guttene er ikke superattraktive så jeg skjønner ikke helt greia.. haha. Velvel, den gruppa jeg endte oppi har ikke absolutt alle date, men jeg henger ikke så mye med dem til vanlig.. Vel, Maya er i den, så det er jo bra!

 

Huff, denne uka har jeg fått aaalt for lite søvn (dvs. norske søvnrutiner begynner å snike på). Når jeg får lite søvn blir engelsken enda dårligere og jeg blir stillere. Topp 1 travel ting med å være her er at jeg føler jeg må komme med noe hele tiden for at folk ikke skal "miste interessen", det har ikke vært så veldig lett for meg! Jeg som egentlig er sjenert og at på til såvidt sikra meg 4 i engelsk i fjor, haha. Det er spesielt vanskelig å henge med når flere snakker sammen i lysets hastighet + mumling. Men blir sakte men sikkert bedre.. eller.. jeg føler egentlig ikke at engelsken har blitt noe særlig bedre, men merker veldig at norsken er blitt dårlig! Fin kombo..

I dag har jeg ikke så mye lekser, så skal få prøve å lagt meg klokka 9 (jepp), trenger virkelig all søvn jeg kan få her borte! Skuldrene mine begynner endelig å senkes når det kommer til skole og lekser, jeg begynner å forstå systemet bedre. Jeg må også prøve å ikke ta alt så høytydelig, trenger jo uansett bare C average og det skal nok være lett. Jeg vil ikke at dette året skal handle om at jeg sitter inne og leser ihjæl kunsthistorieboka, liksom. Men når det er sagt tar jeg selvfølgelig skolen seriøst, mams og paps. Tror jeg har bare A's and B's nå! 

litt høstbilderFra the doggie park her en dag. Liker høst! Kan IKKE huske at trærne er så fargerike hjemme! Her er det alle farger! Rødt, oransje, gult OG grønt og det er så fiiint. Sa jo at jeg skulle ta bilde av amerikansk natur, så her har vi det.. NULL FJELL.

11th place

say WHAT!? av totalt 140 jenter. nr.2 fra LZ. Gutter og jenter i samme løp. Helt vilt gøy å løpe forbi guttene å si "good job!", tror det har noe med saken å gjøre.

forrige helgfresh.

Bilder fra forrige lørdags meet, hvor jeg møtte en annen norsk utvekslingsstudent og fikk snakke litt norsk! Var sykt rart, og stammet i noe som føltes som vertfall fem minutt før jeg fikk fram et eneste ord.  Føltes faktisk unaturlig, spesielt siden hun snakket bokmål og jeg skal jo snakke sunnmørsdialekta mi. Følte heller for å snakke bokmål der og da! Alle rundt snakket engelsk og hun bokmål og jeg var bare kjempeforvirra. Merkelig følelse.

 

Senere den dagen dro jeg til en Oktoberfest i en annen landsby med "Deutsch klub". Tenkte det var smart siden jeg ikke har blitt kjent med så mange i tyskklassen enda (spesielt siden hun som sitter ved siden av meg veldig åpenbart ikke er interessert i å snakke med meg...).  Det viste seg å bare være én person fra klassen min og noen få andre på min alder og ellers stortsett freshmen.. ikke helt hva jeg hadde forestilt meg, men etterhvert ble det gøy likevel! Ble vertfall kjent med de på min alder. På selve oktoberfesten spiste vi mat og så folk bli fulle og et band spilte tysk musikk. Han som går i klassen min tilbudte seg å kjøre meg hjem. Det var mørkt og han kjente ikke nabolaget og jeg hadde heller ikke peiling og han hadde dårlig syn og vi kjørte oss bort. STORY OF MY LIFE. Ordnet seg til slutt da, det gjør jo alltid det.

Dagen etter skypet jeg i over fire timer og på kvelden dro jeg og vfam på konsert.


St. Luke's Bottle band. Tullekonsert. Var ok++ morsomt, men litt sånn voksenhumor. De har visst vært med på America's got talent.

Kommer ikke på noe annet å fortelle nå. Viss det er noe spesielt dere vil høre om så skrik ut. Høsten kom for noen uker siden, forresten. Det er veldig fint, men trenger mer klær og har ikke hatt tid til shopping. MEN nå på søndag skal jeg på shopping med noen jenter på et stort kjøpesenter for å finne homecoming-kjole, så da må jeg utnytte situasjonen.
Anna Regine i Chicago 11/12

18, Ålesund

På HIgh School i Illinois skoleåret 11/12.

bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits