Juli 2011

pictures: sea world, orlando


turnabout

Blablabla. Det var turnabout (dans) i går, og det var gøøy. I dag er jeg gretten etter å ha tilbrakt natten på gulvet til Olivia. Haha.

Megan, Nina, Haley, Alex, Elizabeth, Dana, meg.


boiz. Peter, Adam, Dom, Jon


Teit bilde, men sånn zå kj0len min ut.


haha.. fail med speilet.svar 2

 

Hvordan vil du beskrive det amerikanske miljøet?

USA er sinnsykt stort, hver stat er jo omtrent som et eget land, så man kan ikke gå ut ifra at miljøet her er det samme over alt.. Men som vi alle har hørt, så er det jo veldig overfladisk. Jeg husker godt i begynnelsen når alle sa «Hey, how are you?» og «Sup?» hver gang jeg møtte dem og jeg ble bare veldig klein og visste ikke om jeg skulle gå i detalj eller hva jeg skulle gjøre. Man svarer helst bare «good, how are you?» eller «Hi!» selv om du skulle hatt den værste dagen i ditt liv. I begynnelsen føltes det veldig feil for meg, for ting var jo ikke alltid «good», men nå sier jeg det hele tiden uten å gi det en tanke.

Et annet rykte high school har på seg er alle «klikkene». Helt ærlig synes jeg ikke det er så ille på min skole.. Klart ? choir kids henger med choir kids, band med band, art med art og alle sportbarna henger med folk i sin sport, men man har også venner utenom det og det er ikke sånn at man ikke prater med folk som er «utenfor» klikken. Synes ikke det er verre her enn i Norge.


Ellers vil jeg si at mange amerikanere er veldig hard working, og hele tiden jobber for å bli bedre. De er også obsessed med quotes. På skolen er det inspirerende quotes over alt, og om jeg går inn på facebook har de fleste en laaang liste med qoutes inne på info'en. Jeg liker det. Eksempel:

"Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, is true strength."«you can't get much done in life if you can only work on the days when you feel good.»


«A winner makes a commitment to a goal, a loser makes a promise.»


«Life begins at the end of your comfort zone.» (liker denne!)


«When you're commited to something, you accept no excuses, only results»


Hva var forventningene dine før du reiste til Amerika? Møtte du det du hadde forventet?

Før jeg dro prøvde jeg å ikke forvente noe som helst, og i værste fall forberede meg på det værste. Prøvde å være veldig realistisk til både hvordan familien ville være og hvordan prosessen med å få venner ville være. Jeg prøvde å forberede meg på å jobbe hardt for at ting skulle bli bra. Ved å tenke sånn har jeg iallefall ikke blitt skuffet og heller veldig positivt overrasket! Det hele har gått over all forventing iallefall!

Kunne du tenke deg å flytte til USA?
Jeg kunne tenke meg å komme tilbake å bo her over en lengre periode (collegeeee...?), men jeg vil nok ikke settle down her....... men man skal aldri si aldri. Om de får ordnet opp i kaoset sitt, så kanskje.


Spiser du mer junk food?
Da jeg bodde hos forrige familien ? ja. Hehe. Så flyttet jeg hit, og det ble veldig lite, men den siste måneden... oh boy.Har hygienen din forbedret seg?

DUSJER HVER DAG OK.

Er du fortsatt like glad i katter?
Ja!!! Liker katter til og med mer nå, spesielt etter å ha bodd med hele tre svære hunder de siste par ukene.. vi passer grandmas hund for en måned mens hun er i Australia. Jelly. De er veldig glad i å alle tre henge på kjøkkenet mens jeg er der.. klarer ikke gå noen steder fordi de er i veien. Kan vel også nevne at jeg utrolig nok har blitt litt mer glad i hunder enn jeg var før. Litt.Har du funnet en kavaler?

Uffa meg. Næ, ingen spesiell spesiell. 

En måned med BARE sjokolade eller aldri sjokolade igjen?
Jeez! Tough one. Siden huden min ikke blir så fin om jeg spiser sjokolade hver dag må jeg vel si aldri sjokolade igjen...! Siden jeg heller vil være pen, ok.


Ser du annerledes på ting etter du kom til Amerika?
Jeg får jo sett mye fra et helt nytt perpsektiv, så jeg må nok si ja. Likevel finner jeg det vanskelig å peke ut noe spesifikt akkurat nå, og jeg tror jeg vil merke mer av dette når jeg kommer hjem.


KAN DU VIDEOBLOGGE??????
Videoblogger jo hele tiden!!!!!! Kommer kanskje video fra Florida en eller annen gang.


KAN DU LAGE SMINKEVIDEO?????

seff.

Hvilke studier tenker du på etter vgs? Skal du ta studiene i utlandet eller i Norge?
VET IKKE. Åååå stress.


Har du samme Facebook-avhengigheten i USA som i Norge?
SNAKKER om..? Vel, ja.. Jeg har mye mer å ta meg til her, men må liksom sjekke hver dag læll.


Hva skal du gjøre på 18-årsdagen din i Amerika?!

Jeg vet ikke enda! Eeek. Det er jo St. Patricks weekend.. hm. Må vel begynne å planlegge. Hater å planlegge. 


Om du hadde møtt Gud og fikk lov å spør ham ETT spørsmål, hva ville du ha spurt om??

«Kan du please lage videoblogg?»


 

Kvitt eller dobbelt?

Dobbelt.

Stein, saks eller papir?
Papir.


Mynt eller krone?

Krone.


 

Hva var det som fikk deg til å dra påutveksling?

Jeg liker å reise, ville oppleve noe nytt, utvikle meg, få et slag i trynet. Hjemme var jo ting nesten litt for godt til å være sant, så ville oppleve the real world. I ettertid ser jeg at USA kanskje ikke er stedet for "the real world", men jeg får i det minste oppleve the real USA! Så fant jeg ut at ting er jo for godt til å være sant her også. Nord Korea next.


Hvilke klasser liker du best dette semesteret?
Intro to drafting, drawing... og tysk...? Elsker tysklæreren min, haha. Han er så flink og engasjert i det han gjør. Men hater tysk også da, for jeg ække no' flink. Liker faktisk nesten alle klassene mine dette semesteret! Sååå fornøyd med timeplanen min og å ha 5th og 7th open med mine vennur.


Beskriv et utvekslingsår med tre ord.

Utfordrende, lærerikt og GØY.

Hvordan tror du track kommer til å bli for en som har like bra kondis som et 90 år gammelt halvdødt dovendyr...? meheheh

Tror du kommer til å hate og elske det samtidig :) Om teamet er bra (personlighetsvis) blir det en fet opplevelse! Etter en måned tror jeg vertfall du vil like det veldig.

Hva er ditt favorittgodteri i USA?

Uh. Reese's peanut butter cups? Vet ikke helt, har ikke testa ut så mye fordi det meste smaker.. dritt. Kom gjerne med en anbefaling om noe jeg må smake!
Lika du dej der?

Stortrives! Gleder meg også til å komme hjem, men teller ikke dagene for å si det sånn. Jeg har det veldig, veldig fint.

Lika du maten der nede og ka e vanlig for dem å spisse til middag?

Jeg var ikke storfan av maten i begynnelsen, men nå er den veldig god. Vet ikke om jeg rett og slett har blitt vandt med den eller om maten smaker bedre hos denne familien.... Kjøttet her borte er generelt verre enn i Norge, da. Spise stortsett det samme som i Norge, bare ikke kjøttkaker, potetball, grøøøt og alle andre skikkelig norske ting. Også har det jo likevel en annen smak til seg. Spiser mye sånn hodge podge som Cindi sier, ellers.. en del pasta.. og sånn.

E folk hyggelige på skolen?

Jada :-) Ikke noe bitching som jeg har lagt merke til, og heller ingen fights eller noe. Nesten for lite drama synes jeg!

Ka du gjør på fritida di der nede?

Ukedagene går til to timer Track hver dag og lekser. I helgene henger vi ofte i noens hus, drar på kino eller.. noe. Jeg drar noen ganger downtown og besøker ustudentene der.


Hva har vært høydepunkytet i året ditt? so far:):) hhe

Vanskelig å velge! Florida var jo ganske herlig, kan man si. Jeg likte julen her borte veldig godt, faktisk. Og da jeg kom på 11. plass i XC, haha.. Første fotballkampen, da vi fant ut at vi skulle til State i xc, homecoming-uka og fotballkampen, Nyttårsaften, Bon Iver-konsert og bilturen ned dit. Jeg har ikke så mange spesifikke eventer jeg kan komme på, det er så mye gøy som har skjedd, men bare alle herlige menneskene jeg har fått blitt kjent med og alt jeg har lært! Ååh :)


Hva er det du gjør innenfor track?
Jeg er distance runner, så... 1 mile/2 mile. Tror ikke jeg egner meg til noe annet, haha.


what about en amerikansk FLAMME?

Haha........ nei....Kan du lage en film der du viser hele huset du bor i? :D

Kan prøve på det..:) men lover ikkee


Tror jeg har skjønt det, men hva mener folk med hipster? 

Om det er enn generell definisjon du er ute etter er vel google bedre, men om du mener hva amerikanerene her mener når de sier det såå kan jeg svare. Vennene mine sier ofte til hverandre at "you look so hipster today!" og det betyr bare at man har kledd seg veldig fint og mer.. europeisk enn amerikansk, i guess haha

 snowday

Heisann! På tide med en liten oppdatering. Denne uka har vært veldig stress med mye lekser, spesielt siden jeg har hatt to dager fra Florida å ta igjen. Utrolig hvor mye man blir hengende bak etter bare to dager uten skole her borte. Og, ja- Florida var fantastisk. Å komme tilbake til Chicago var ganske nedsig, men jeg var i det minste fulladet med energi!

Det gikk rykter på skolen i går om at det skulle bli snowday i dag. Jeg tenkte bare there's no way, for bakken var bar helt til track-trening (hvor vi måtte løpe ute sammen med de store snøflakene, herlig!). Da jeg kom hjem skypet jeg i to hele timer med noen fine folk:Og satte meg ned å så tre episoder på rad av project runway sammen med Cindi, alt dettei stede for å forberede meg til de to ganske viktige prøvene jeg skulle ha i dag. I tillegg var jeg oppe alt for lenge å sladret med Megan, hehe. Grudde meg mildt sagt til å stå opp dagen etter, siden jeg fortsatt henger sånn etter.

 

Derfor spredte det seg et ganske stor smil utover fjeset mitt da Cindi listet seg inn på rommet mitt klokka 6am dag tidlig og hvisket "snoooowday!". Jeg tittet halvveis ut vindet og sa "is this a joke?" før jeg hører Megan fra andre rommet "YEAAAAAAH". Da skjønte jeg at det var san, så la jeg meg til å sove til klokka ti.
Aldri om vi ville fått fri fra skolen i Norge med denne mengden av snø, men jeg klager så absolutt ikke. Perfekt timing, og i dag skal jeg catche opp med alt jeg ligger behind med (forhåpentligvis). Kanskje til og med bloggen.

good bye chicago
Setter snuten mot Tampa, Florida for 5 dager!

svar 1

Såååå, jeg fikk inn mye fler spørsmål enn jeg trodde jeg ville få, så trengte dermed ikke finne på spørsmål selv.. hehe. Halvparten var fra samme IP-adresse da (haa, sykt merkelig!!!), men det er K! Jeg har dessverre ikke hatt tid/tatt meg tid til å svare på alt enda, men her kommer iallefall det jeg har svart på hittil.

Hva skal du gjøre i sommer?

Vel, før jeg drar fra USA blir det vel en del graduation parties før jeg drar til Florida i to uker med mor og far. Når jeg kommer til Norge skal jeg bo med ene søstra mi i Oslo i noen dager (inviterer meg selv). Etter det blir det kaaanskje Hove, men det er ikke helt sikkert. Om ikke det blir Hove, har jeg veldig veldig lyst på Øya. Ellers blir det å jobbejobbejobbe og ... lærekjøre..... eeek! Også får jeg jo være med mine fine, fine, norske venner!

Hvor gammel føler du at du egentlig er?

Jeg føler nesten at jeg fortsatt er 16, selv om jeg føler meg mye voksnere enn det mentalt... om det skulle gi noe mening. At jeg blir atten om en og en halv måned (!) skjønner jeg ikke helt. Ikke får jeg lappen og ei heller kan jeg kjøpe alkohol. Største stasen med å bli 18 her i USA er at du kan kjøpe lotto ticket og være ute etter klokka 11 (med mindre foreldrene dine sier noe annet, selvsagt..!). Party in the USA!

Har du noen tips til hvordan man kan bli bedre i engelsk?

Lese engelske bøker, se engelske filmer/serier uten subtitles. For muntlig engelsk vil jeg vel anbefale å lese engelsk høyt for deg selv (kleint) eller kanskje bli.. utvekslingselev? Eventuelt gå på chatroulette og snakk med noen der ;) heeehekødda. Å dra til et engelskspråkligland tvinger deg til å snakke engelsk for å kunne kommunisere og du MÅ jo dermed bare bli bedre.. Om det er enkelte ord du ikke helt får til vil det nok hjelpe å si de om og om igjen for deg selv.. Jeg sliter forstatt med å si three og mirror, haha.........;)


Hva foretrekker du? - kjole, bukse, shorts, skjørt osv.. :P

Det var et merkelig spørsmål, og spørs jo selvsagt på anledningen. Jeg er veldig glad i shorts, siden man kan bruke det både for en casual look og til finere anledninger... hva synes dere? Burde jeg satse på moteblogg lr???


Ikke?

Kommer du til å fortsette med interessene som du har i USA når du kommer hjem til Norge? (løping og aktiv blogging osv..)

Hadde du spurt meg i høst hadde jeg vel sagt at jaaada jeg skal fortsette å løpe når jeg kommer hjem!! Nå har jeg sett hva winter break gjorde for meg og bevist en gang for alle hvor lat og lite disiplinert jeg er. Jeg kommer sikkert til å løpe litt over sommeren, så kommer høsten og jeg gjemmer meg under dyna igjen. Med mindre jeg får noen til å bli med meg fast på treningsstudio blir jeg vel bare liggende. Jeg trenger noen til å passe på meg.

Når det kommer til blogginga tror jeg nok ikke det blir mye av nei, med mindre jeg forlater Norge nok en gang etter vgs? Jeg er egentlig ikke så glad i å skrive (faktisk), fordi jeg er virkelig ikke noe god på det. Jeg greier rett og slett ikke formulere det jeg vil ha ned på papiret, og det er veldig frustrerende. Det jeg liker er å poste bilder og musikk en sjelden gang, så kanskje jeg lager meg en tublr eller no'.


Jeg ser jo fryktelig bra ut foran en mac iallefall, så kanskje jeg burde satse??


Hva vil du gjøre etter vgs? Flytte til en by som feks Oslo?

Jeg har ikke peiling. Jeg har tenkt på om jeg kanskje burde bli hjemme et år å jobbe så jeg får litt påfyll av penger til videre studier og reising, og også ta opp fag jeg trenger (matteeee) for å bli det jeg vil bli (akkurat nå: industri designer). Greia er at jeg tror ikke jeg vil takle hele to år til i Ålesund. Kommer til å bli depressiv, altså. Ellers er jeg veldig gira på å studere i Bergen. Elsker Bergen. Jeg har også sykt lyst tilbake hit å gå sophomore year på college, men det er dyyyyrt... Jeg vil også studere i andre land, kanskje Tyskland, så jeg får bli skikkelig god i Tysk også! Så har jeg også veldig lyst å studere/bo en kortere periode i et land som har veldig forskjellig kultur.. USA og Tyskland er jo ikke så veldig forskjellig. Kanskje noe i Sør Amerika eller rett og slett bare Sør Europa. Tror nok jeg ville fått mye mer kultursjokk av et år i f.eks. Portugal enn et år her i USA. Men jeg kan ikke portugisisk. Ellers har jeg en syk fascinasjon for Nord Korea at the moment, men der vil jeg verken bo eller studere, altså. En ukes «ferie» dit hadde jeg iallefall ikke sagt nei til! Også vil jeg på interrail. Kanskje neste sommer. Ok, tror jeg har svart på det egentlige spørsmålet nå, blir bare så engasjert! Vil på eventyr!

Har du noen kallenavn?

I Norge blir jeg faktisk kalt Anna. Tro det eller ei. Et fåtall kaller meg også Regine. Ellers blir jeg også kalt... noe annet også. Heheheheheh. Her i USA sier de Ana. Eller Norway. Eller Anna #2 siden det er ei til som heter Anna i «gjengen» vår. Henne kaller de mer Ena. Så blir vi kalt Nena og Nana. twinz.:PPPP

- Kan du lage en liste over 10 ting du har lyst til å gjøre før du dør?
Alright!

- Hoppe i fallskjerm (classic)

- Dra til Nord Korea

- Studere i utlandet en gang til

- Dra på Interrail

- Dra på Coachella festivalen i California

- Se Moddi live

- Oppleve ekte kjærleik/ møte mannen i mitt liv, wink wink

- Ta danseklasser (føler jeg begynner å bli for gammel :( )

- Kjøpe et anologt kamera og faktisk være i stand til å bruke det (mørkerom osv). Altså, bli flink med kamera generelt.

- Le, gråte, reise, leve. Finne meg sjæl.


Har du tattovering eller piercing?

Nei og nei. Har hull i øra. Har lyst på noen få til i øra. Ellers er jeg foreløpig ikke veldig interessert.


Ka grur du dej mest til når du kjem heim?

Jeg er så utrolig redd for revers kultursjokk, faktisk. Det at jeg kommer hjem og ting er det samme, men jeg er forandret. Jeg tror det vil føles rart, og jeg tror jeg kommer til å være veldig rastløs. Det er nesten så jeg har glemt min hverdag hjemme, så det blir spennende å se.

Trur du at du får med dej all bagasjen heim?

Ha.. ha... Skal pakke mye i mamma og pappas bagasje når de kommer, også skal jeg prøve å donere litt, og så blir det vel å sende litt pakker hjem med ting på forhånd... wish me luck.


E det et klesplagg du angra på at du ikkje tok med dej bort?

Ja. Hadde bevisst vasket noen av mine favorittklær rett før jeg dro, men glemte de på snora!!! Kriseee. Så Serine: jeg savner den svarte stroppløse bhen min fra KappAhl (finner ingen maken) og den mørkeblå genseren som du også har ... også fra KappAhl, hehe.. og et svart tubeskjørt.. også fra KappAhl. Og en svart genser med masse trær på.. fra KappAhl. /ReklameJK. Jobber på KappAhl hjemme, bare......


Tjivs du dæj bojte?

Yes mam.

Sakna du tjøttkake?
Ja.. Har faktisk fått tilsendt brunsaus og ertestuing så da gjenstår det bare å lage dem.... eller dra på IKEA.


Ka gleda du dæj mest til når du kjæm hæim?

Friheten, møte alle kjente og kjære, gå på fjellet mitt, SE fjell og norsk natur, kanoturer og bading i Brusdalsvatnet, jobbe, tjene egne penger.. etterhvert få lappen. Gleder meg faktisk ikke til å snakke norsk på fulltid lenger. Gleder meg til norsk mat. Norsk kjøtt.. Uff, får nesten klump i halsen her, vil ikke egentlig tenke på hjemreise så mye.. er så blandede følelser, kommer til å savne dette stedet sånn. Jeg har det så fryktelig fint her nå.

Sakna du han Tiggi?

Nå skjønner jeg ikke helt hva du snakker om, han er jo her hos meg?Sakna du mææi?(XOXO MINNI)
Nei........ Joa. Gjør jo det!!!

 

Tonje: Nevn nokken av dei beste minnene me mej!

Alle gangene vi løp, danset og sang gjennom gangene på ungdomsskolen. Alt det interne, haha.. CHILL! *chill*.. Mummi papa og Mummi mama??? og Love songs hehhh... Da vi stjal hver vår reke på Coop.. Ikke minst Spania sammen med Pedro og Pablo. Sparkesykkel midt på natta gjennom hele nabolaget med nattevakta etter meg.. MUSE-KONSERT... Hele ungdomskolen,  good times! 

 
Vel.. BACK TO ME

Bortsett fra menneskene du har truffet, hva kommer du til å savne etter at du er tilbake i Norge?

Drive-ins :( JK. Kommer til å savne skolen. Mange av lærerene mine her er mye mer inspirerende og flinke enn de jeg har hjemme. Og school spiriten selvsagt, alt som foregår gjennom skolen! Jeg liker også mye bedre hvordan skolen ser ut, veldig lyst og moderne og store vinduer! Ikke tungt og mørkt i det hele tatt, noe jeg ofte følte hjemme. Kommer også til å savne å dra ut for å spise med vennene mine i lunsjen, lunsjen her er jo dobbelt så lang som hjemme. Jeg kommer definitivt også til å savne å bo så nærme en storby, å bare ta toget til Chicago, liksom. Kommer til å savne å ha Beatrice (katten) ligge malende i armkroken min hver natt, gratis hårklipp og hårfarging, at alt er billigere her, alle de gode iskremstedene, Dunkin' Donuts, granola bars, å løpe sammen med et team, å aldri fryse på beina fordi det er teppegulv over alt

 


Va du redd for å ikkje få venna?

Oj, det er så rart når folk spør meg om hvordan jeg følte det i begynnelsen, for ofte så husker jeg rett og slett ikke! Jeg regner vel egentlig med at tanken om ikke å få venner streifet meg mer enn én gang før jeg dro, men i det jeg kom hit levde jeg virkelig in the moment og tok en dag om gangen. «Venner» får man jo alltids, men jeg var vel mer bekymret for om jeg ikke skulle finne noen jeg klaffet skikkelig med. Etter hvert fikk jeg det, og det er jeg fryktelig glad og stolt for. Jeg fant de jo ikke med en gang.. bortsett fra Megan, da :) Møtte henne første skoledag og vi var klaff fra første stund! Men skal ærlig innrømme at jeg har hatt mine frustrasjoner over at det ikke har gått "fort nok", ikke at folk ikke ville være med meg, men når jeg var sammen med folk i begynnelsen var jeg ganske stille fordi jeg ikke greide å henge helt med i samtalen og spøke på engelsk.. haha.. fikk dermed ikke helt til å vise personligheten min (følte jeg), men det kom seg jo.He du god kontakt med din første vertsfamilie?

Jeg ser dem ca én gang i måneden, mer eller mindre. Til jul fikk jeg en tie dye sweatshirts av dem, siden jeg alltid fryser og bare EEEEELsker tie dye. Av meg fikk de selbuvotter som jeg hadde strikka sjæl. Heh.. Jeg vil påstå at vi har en veldig god tone, og mamma og pappa skal faktisk bo hos dem når de kommer over.
He du god trua på å forsette å ver like sprek i Norge når du ikkje "må" lenger?

.....

Trur du at verden går under i 2012?

Nei.

kan du pliiiiiiis lage sminkevideo? :) <3

Seff :PPP

Føle du at du he fått meir balanse i livet på en måte? no som du faktisk gjer lekse og trena osv? Og tror du at du kommer til å beholde dei gode vanane når du kjem tilbake?

Litt... men gammel vane er vond å vende. Jeg var flink de to første månedene, men så begynte ting å bli mer hverdag og man begynner å skeie ut. Jeg gjør definitivt mer lekser her borte, men bare fordi de sjekker.. Jeg er fortsatt alltid in the last minute og står ofte opp tidlig for å finish up eller gjør leksene på skolen i opens eller lunsj. Jeg har begynt å legge meg og stå opp seint etterhvert, men min definisjon av seint har endret seg.. i ukedager legger jeg meg vel 11-12 og i helga står jeg opp 9-10-11 og ikke senere enn det. Alle amerikanere synes det er fryktelig seint å stå opp klokka 10-11. Om jeg kommer til å fortsette å ha denne balansen i livet (haha) når jeg kommer hjem tviler jeg egentlig på, men skal selvsagt prøve. Om jeg virkelig går inn for det skal jeg nok greie det, men jeg er fryktelig flink på å skeie ut altså.

 


sss..spørsmm.. sppørss... spørsmålsr.hu.ndehe?

Hei dere!Kom hjem fra trening nå for en liten stund siden (jepp, alt jeg prater om sikkert, sorry). Men hellandussen! Jeg begynner å komme i form! Jeg ser faktisk FORSKJELL fra vanlig overarm og når jeg prøver å flekse! Og jeg skimter til og med en sånn der liten six pack på magan. haaaaahaha.  Hvem skulle trodd.. Må skryte mens jeg kan, etter disse 4-5 månedene blir det nok å ligge langflat whenever i can igjen ser du. Føler jeg har våknet fra en 2 måneders lang vinterdvale.Men dere.. jeg lurer på en ting. Jeg trodde aldri jeg skulle inrømme dette, men jeg har faktisk veldig lyst på en sånn der spørsmålsrunde. Problemet mitt er bare at dere aldri stiller spørsmål og jeg har så få lesere. BUUUUHU.
Men jeg har sååå lyst å svare på spørsmål, så kan dere være så snill å bare finne på noe?  Så jeg kan oppfylle min store drøm om å føle meg som en toppblogger for en dag.... hehe neida........ Hvis ingen stiller spørsmål nå er det ganske flaut og jeg kommer sikkert til å stille spørsmål anonymt til meg selv..

Det hadde vært tragisk, det.

VRI HODET og gjør meg glad? takk.

Anna Regine i Chicago 11/12

18, Ålesund

På HIgh School i Illinois skoleåret 11/12.

bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits