dette har skjedd

Hei! Tenkte det var på tide å gi livstegn, med tanke på at jeg i forrige innlegg fortalte at vertsfamilien skulle kidnappe meg til et sted jeg ikke visste. Nå har jeg ikke oppdatert på omtrent to uker, så da synes jeg nesten dere skal være litt bekymret.

Kjempespennende biltur iallefall... i tre timer.

Vel, siden dere er så nysgjerrige; stedet jeg ble kidnappet til skulle vise seg å være en waterpark i Wisconsin. Hadde det utrolig artig og var i nærheten å drepe mange små barn.

Literally.På søndagen var jeg ganske utslitt og hadde tenkt å daffe rundt i joggedressen. Da jeg fortalte Megan om mine planer for dagen, sier hun at de har ENDA en liten overraskelse, så jeg måtte faktisk ta på meg andre klær.

Så jeg bytter om, setter meg ute på the porch og skyper med mor og far mens jeg venter.
Så plutselig ser jeg bilen til Olivia komme kjørende.. og etterhvert kommer flere og flere biler. Jeg bare WHATS GOING ON og de bare "surprise."


De kjøpte en elektronisk bilderamme til meg så jeg kan ha alle amerika-bildene mine i. Fint.

Så, helga etter, som da blir forrige helg, dro jeg til Chicago å besøkte Megan (områderep) og ustudentvennene mine. Sov over hos Megan og vi hadde et koreansk måltid (nam). Den kvelden var vi 1 nordmann (meg), 2 fra Ungarn, 1 fra Venezuela, 1 fra Korea, 1 fra Frankrike, 1 fra Tyskland og kanskje 6 amerikanere. Hadde det utrolig koslig, elsker den multikulturelle atmosfæren, om jeg kan kalle det det. Dagen etter dro jeg på Blackhawks (ishokkey) game sammen med vfamilien + Will og Nia Shea. Det var dritartig. Selv om vi tapte........ Sangen de spilte da vi så dem komme inn på isen var Niggas in Paris. Ble veldig gira da. Masse slosskamper.


Nå er det i slutten av spring break, sånn forresten. På tirsdag var jeg i Chicago igjen med Megan (vsøs). Elsker denne byen.Ellers har jeg vært til woodfield mall, på kino (21 jumpstreet, og the hunger games i kveld) og ÅH

 

Jeg har kjøpt kjole til Prom.

Veldig uvant valg for å være meg, derfor er jeg pittelitt usikker.

 

Hardt liv.

Én kommentar

sigrid

02.04.2012 kl.10:04

WOW!

Skal seie du held deg i aktivitet :-)

Kjekt du får oppleve så mykje.

Å ja, har etterlyst deg, internt.. he-he..

God Påske!

Skriv en ny kommentar

Anna Regine i Chicago 11/12

18, Ålesund

På HIgh School i Illinois skoleåret 11/12.

bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits