birthday weekend

Når jeg kom hjem fra track trening i dag ser jeg og Andrea masse balonger utenfor huset mitt..! Andrea spør hva det er og jeg antar med en gang at det er Will, kjæresten til Megan, som har vært her og lagt igjen en surprise til henne. De er veldig klisjé sånn, så jeg har blitt veldig vant til den slags... men neida! Denne gangen var det til MEG! Meg, meg, meg.

Pingviner har blitt en slags inside joke mellom meg og Cindi.. hahaWoo! I morgen skipper jeg skolen for å dra.. jeg vet ikke hvor. Blir borte fra fredagsmorgen til lørdagskveld. Surprise, surprise.. har fått beskjed om å ta med badetøy, det er alt jeg vet. 

At jeg blir 18 på søndag har jeg store vanskeligheter for å forstå... ENDELIG kan jeg kjøpe lottory ticket...... can't wait!!

 

Å- forresten.. vi har godt over 20 grader og soool her borte nå! Enn så lenge, blir sikkert kaldt igjen snart, for to uker siden hadde vi snøstorm, lsm.

Forresten 2- hadde mitt første track meet på tirsdag, løp 1 mile (1,6km) på 6.25 minutter på en liten indoor track. Kom på 3. plass i min gruppe av mer eller mindre 9 stk, og først fra LZ av til sammen tre. Kommer sikkert til å løpe 1 mile for hvert stevne såå jeg kan prøve å oppdatere for hver gang! Vet ikke hvor interessant dere finner det, men gøy for meg å se tilbake på iallefall! Coach vil ha meg ned på 6 flat før sesongen er over.. jeg er heller skeptisk til det, men føler meg veldig klar for å jobbe hardt fremover! Endelig har jeg kommet noen lunde back in shape og klar for å forbedre meg mer. No more hatin' on track fra nå av.... (kanskje.)

3 kommentarer

Kesia Emilie @ Florida

16.03.2012 kl.05:00

åå bra jobba! da jeg hadde en fitnessklasse i forrige semester brukte jeg 11 minutter på mile'n første gangen, deretter 9.50 minutter og siste gangen løp jeg den på 7.30 minutter. er så gøy når man ser at man forbedrer seg!! :D

mamma

16.03.2012 kl.16:56

Blir så rørt over at vertsfamilien din er blitt så glad i deg og har planlagt så flott overraskelse i forbindelse med 18 årsdagen din! Cindi har fortalt meg om planane og du kan berre glede deg!!!!! Du er superheldig !!!! Skulle ønske vi kunne vere saman med deg denne helga!!!! Nyt det!!!! Stor bursdagsklem frå mams og paps:)

Anne-Lise Aure Lécot

17.03.2012 kl.12:32

Gratulerer med 18-årsdagen, Anna Regine! Du får kose deg resten av tida, håper du framleis vil nyte kvar einaste dag. Det blir heilt sikkert veldig kjekt å kome heim att også, og du vil ha fått ei verdifull livserfaring til å ta med deg vidare. (Kjekt at du jobbar seriøst med skulen... )

Klem frå Anne-Lise

Skriv en ny kommentar

Anna Regine i Chicago 11/12

18, Ålesund

På HIgh School i Illinois skoleåret 11/12.

bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits