tittei

Som jeg ble fortalt så mange ganger før jeg dro, raser siste halvdel av utvekslingsåret forbi i en utrolig fart. Det er som jeg har syklet i motbakke og nå har kommet på andre siden av the hill og ikke engang trenger å ha føttene på pedalene, bare sånn for å dra en simile. Det er travle, artige dager som jeg kommer til å savne veldig. Jeg velger å ikke holde styr på eksakt hvor mange dager jeg har vært her og hvor mange dager som er igjen, og heller bare nyte dette. En dag om gangen. Jeg håper bare jeg føler meg klar til å dra når den tid kommer.

Selv om jeg lever veldig i nuet, er det vanskelig å unngå planlegging av de neste månedene totalt, enn hvor mye jeg hater å planlegge (Spontaneous 4->). Flybilletten hjem lå i innboksen min allerede for en måned siden. Et par hvite cap and gowns til meg og Megan har stått klare i klesskapet for graduation i flere måneder allerede, og i dag skal vi ut å se etter prom dresses.. ! Ellers er det mye planlegging rundt når mamma og pappa kommer i slutten av mai og vår ferie i Florida etterpå. Jeg vet jeg burde være veldig excited for det, men det er vanskelig å vite hvilket mood jeg vil være i mot slutten. Kjempeglad og kjempetrist på engang, sikkert.  ÅÅ- Jeg er iallefall veldig glad for å kunne fortelle at Megan skal være med til Orlando med oss! Da kan det jo ikke bli så veldig trist!Ellers... USA har gjort meg veldig qoutete (?haha), og jeg blir hele tiden inspirert til å jobbe hardere og være den beste utgaven av meg selv. Inspirerende qoutes over alt! Her er noen av mine favoritter, så kanskje dere blir litt inspirert dere også?Og forresten! Jeg har funnet svaret på hvordan å bli lykkelig: Begynn å trene, og keep yourself busy. Så enkelt, yet so hard, for en eller annen grunn.

Forresten 2: Det tok meg omtrent en måned før jeg begynte å like track. Jeg antar det betyr jeg er tilbake i ok form også! 

Life is good.

2 kommentarer

sigrid

03.03.2012 kl.23:42

Så masse kjekt du gjer og skal gjere :-)

klem

Kamilla

05.03.2012 kl.18:51

:)

Skriv en ny kommentar

Anna Regine i Chicago 11/12

18, Ålesund

På HIgh School i Illinois skoleåret 11/12.

bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits