snowday

Heisann! På tide med en liten oppdatering. Denne uka har vært veldig stress med mye lekser, spesielt siden jeg har hatt to dager fra Florida å ta igjen. Utrolig hvor mye man blir hengende bak etter bare to dager uten skole her borte. Og, ja- Florida var fantastisk. Å komme tilbake til Chicago var ganske nedsig, men jeg var i det minste fulladet med energi!

Det gikk rykter på skolen i går om at det skulle bli snowday i dag. Jeg tenkte bare there's no way, for bakken var bar helt til track-trening (hvor vi måtte løpe ute sammen med de store snøflakene, herlig!). Da jeg kom hjem skypet jeg i to hele timer med noen fine folk:Og satte meg ned å så tre episoder på rad av project runway sammen med Cindi, alt dettei stede for å forberede meg til de to ganske viktige prøvene jeg skulle ha i dag. I tillegg var jeg oppe alt for lenge å sladret med Megan, hehe. Grudde meg mildt sagt til å stå opp dagen etter, siden jeg fortsatt henger sånn etter.

 

Derfor spredte det seg et ganske stor smil utover fjeset mitt da Cindi listet seg inn på rommet mitt klokka 6am dag tidlig og hvisket "snoooowday!". Jeg tittet halvveis ut vindet og sa "is this a joke?" før jeg hører Megan fra andre rommet "YEAAAAAAH". Da skjønte jeg at det var san, så la jeg meg til å sove til klokka ti.
Aldri om vi ville fått fri fra skolen i Norge med denne mengden av snø, men jeg klager så absolutt ikke. Perfekt timing, og i dag skal jeg catche opp med alt jeg ligger behind med (forhåpentligvis). Kanskje til og med bloggen.

2 kommentarer

Kesia Emilie @ Florida

24.02.2012 kl.22:22

er så morsomt å høre om at det snør bare en liten flytur unna! jeg sitter på verandaen og svetter i hjel i sola, liksom. har blitt bortskjemt.

glah

25.02.2012 kl.16:26

tror jeg har skjønt det, men hva mener folk med hipster?

Skriv en ny kommentar

Anna Regine i Chicago 11/12

18, Ålesund

På HIgh School i Illinois skoleåret 11/12.

bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits