om jeg anbefaler explorius og hvorfor

Fikk et spørsmål om nettopp dette, så here you go:

Først av alt, da jeg bestemte meg for å dra på utveksling søkte jeg både hos Explorius og EF. Grunnen til at jeg endte opp med Explorius var rett og slett fordi de var raskest på tilbakemelding.

Siden jeg ellers enn det ikke har erfaring med andre organisasjoner, og dermed ikke kan sammenligne blir det litt vanskelig. I det store og hele mener jeg og de fleste tidligere studenter jeg har snakket med at det ikke har så mye å si hvem du reiser med! Det finnes skrekkhistorier hos alle.. de burde kanskje lage en statistikk på hvor mange som er fornøyd med sin første vertsfamiliene for å finne ut hvem som er "best" sånn sett.

Jeg kan vertfall si at jeg synes jeg har fått gode svar på ting jeg har lurt på og fått god oppfølging hele veien før avreise.

Det som er greit å vite om Explorius før du søker hos dem er at de bare eksisterer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Dermed får du en annen organisasjon i USA. Jeg endte opp med CCI og er hvertfall skikkelig fornøyd med dem! Trives hos vertsfamilien og områderep'en er super. Andre har andre organisasjoner, som ISE, ASSE, ICES osv.. ikke alle er like fornøyde har jeg hørt. Man kan ikke velge sin amerikanske organisasjon, det er tilfeldig. Så om du f.eks. mistrives hos vfamilien er det den amerikanske organisasjonen du må kontakte først, ikke Explorius. Jeg har ikke hatt noe kontakt med Explorius siden New York. 

Ja, så man kan være heldig, man kan være uheldig. I bunn og grunn spiller det ingen rolle hva man velger. Med Explorius får du opprinnelig to dager i NYC, andre organisasjoner arrangerer andre turer. Om du er uheldig og får familie like før avreise, eller vil endre avreisedatoen Explorius har satt for deg er ikke turen garantert.

Lykke til til deg som spurte og alle andre som kanskje dro nytte av dette! Anbefaler alle å hive seg ut i det :)


(skaaaal bli flinkere å ta med kamera, synes bare det er så sykt kleint)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Regine i Chicago 11/12

18, Ålesund

På HIgh School i Illinois skoleåret 11/12.

bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits